המצרכים
חצי קילו בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
3-4 כפות ממרח פסטו
מעט מלח ופלפל
הוראות הכנה
לערבב את כל המרכיבים יחד
ליצור קבבים על מקל קינמון או כקציצות ולמנגל.
חצי קילו בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
3-4 כפות ממרח פסטו
מעט מלח ופלפל
לערבב את כל המרכיבים יחד
ליצור קבבים על מקל קינמון או כקציצות ולמנגל.
ארוחות חג לא מושלמות בלי חלה רכה ונימוחה, עטופה בתבלון עדין שכולם אוהבים. החלה הזו, שאנחנו מכינים ללא מוצרים מן החי, מקבלת טוויסט מיוחד בזכות
נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט
אין אצלנו שולחן חג בלי מנת אורז. ואם כבר מנת אורז – המג'דרה היא תמיד מנצחת. למה? כי היא מהווה אופציה מעולה לטבעונים ולצמחונים שיושבים
תכף יגיע ראש השנה ואנחנו מתחילים לבנות את התפריט לארוחת החג. לצד המנות העיקריות, המרק שהוא חובה בתחילת כל סתיו, היין וכל שאר הדברים הטובים
שבועות כבר כאן ואיתו התכנונים לארוחות החג. המוטיב: לבן, הרבה ירקות, גם גבינות, שילוב מושלם בין כל הדברים הטובים שהם תנובת הארץ. המתכון הזה הוא
שבועות מגיע ואיתו השאלה מה יפתיע את הסועדים בארוחת החג. את עוגת הגבינה הם מכירים, את הפשטידות הם טועמים בלי סוף והבורקס, הוא…בורקס. זה בדיוק
חריפה, מתקתקה, קריספית בזכות ירקות צלויים בטמפרטורה גבוהה, מנת פסטה ששמורה לארוחות זוגיות או למשפחות חובבות חריף. ומאיפה מגיע החריף? ממרח פלפל צ'ומה יוצר את
אין כמו מנת דג שנראית ומרגישה כמו במסעדת גורמה ולקח לכם בדיוק חמש דקות להכין אותה. קבלו מתכון מושלם לארוחת ערב מהירה, לצהריים בריא וזריז
מרכיבים: כל לחם שאוהבים 1 תפוח אדמה מבושל 1 ביצה קשה 3 פרוסות חציל קלוי 1 כפית ממרח לימון כבוש 1 עגבנייה 1 מלפפון מעט עלי
מרכיבים כל לחם שאוהבים 1 קופסת טונה במים 1 ביצה קשה 1 תפוח אדמה אפוי חתוך לפרוסות 2 כפיות טפנד זיתים 1 כפית ממרח לימון
© כל הזכויות שמורות לנאני - מתכונים שכולם אוהבים.