3 סיבות שיגרמו לכם לחטוף פלפל אדום!

תוכן עניינים

1. מבחינת מרכיבי התזונה "המסורתיים", פלפל אדום הוא קודם כל המקור הטוב והזמין ביותר לויטמין C מבין כל הירקות והפירות! פלפל אדום בינוני מכיל 230 מ"ג ויטמין C! פי 3 מאשר בתפוז, וכמעט פי 3 מהמנה היומית הממוצעת המומלצת. למעשה, די בחצי פלפל ליום כדי לספק את מלוא מנת ויטמין C היומית.
ויטמין C – נוגד חמצון יעיל' מסייע בהפחתת הסיכון למחלות לב, שבץ מוחי, סרטן, וכנראה גם קטראקט וסיבוכי סכרת.

2. הפלפל האדום ו/או הקלוי מהווה גם מקור משמעותי לסיוע בהפחתת הסיכון לסרטן וגם משמש כחומר החיוני לראייה, לשמירה על תפקוד מערכת החיסון, לגדילה תקינה ולשמירה על בריאות העור.

3. כמו כן בפלפל אדום ו/או קלוי יש מינרל התורם להפחתת הסיכון ליתר-לחץ-דם ומחלות לב וכן לחוזק העצם ולסיבים תזונתיים, התורמים להסדרת פעילות מערכת העיכול ולהאטת הספיגה של חומרים מהמזון כמו סוכר וכולסטרול.
רוצים לאכול אותו ולא להפסיק?! תטעמו את קרם הפלפלים הקלויים של Nany

נוספים שאולי תאהבו

כל המידע על אוכל טוניסאי

כל המידע על אוכל טוניסאי

התרבויות הטוניסאית  מציעה מגוון עשיר ומרתק של אוכלים מסורתיים וטעימים. אחת מהתרבויות המדהימות שמציעות את המגוון הזה היא תרבות המטבח הטוניסאי. במסע קולינרי במסגרת המאמר

קרא עוד »
דילוג לתוכן