מוקפץ פלפלים וחלב קוקוס

תוכן עניינים

מנה חמה נפלאה וטעימה בשתי דקות!

 

מרכיבים:
ירקות מתאימים למוקפץ (אפשר גם לקט קפוא) כגון: גזר, קישוא, שעועית ירוקה
1 צנצנת קרם פלפלים של נאני (Nany)
חלב קוקוס
פחמימה לבחירתכם – אורז/ אטריות/ קינואה וכו'

הוראות הכנה:

מבשלים את הירקות עד לריכוך, מסננים את המים
מוסיפים חלב קוקוס וקרם פלפלים של נאני (Nany) ומשאירים את האש נמוכה
מערבבים כל הזמן עד שהכל חם ואחיד, מכבים את האש (זה צריך לקחת רק 2 דקות כדי שחלב הקוקוס לא יישרף)
אוכלים עם אורז, או אטריות
אפשר ורצוי להוסיף טופו/ סייטן/ טמפה יחד עם קרם הפלפלים וחלב הקוקוס

 

___________________________________

 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן