לביבות עדשים בקלי קלות

תוכן עניינים

אפשר לאפות את הלביבות בתבניות קאפקייקס משומנות היטב בשמן זית. איך?
מניחים שכבה דקה של התערובת ואופים כ15 דק', עד שהלביבות יציבות.

מרכיבים:
חבילת עדשים כתומות כ-500 גר'

חבילת ממרח עגבניות מיובשות של נאני (Nany)
מלח ופלפל לפי הטעם

2 קישואים

הוראות הכנה:
משרים את העדשים כ- 4 שעות לפחות, ומסננים
מכניסים למעבד מזון את העדשים, יחד עם הקישואים, וטוחנים לממרח חלק עד כמה שניתן
מעבירים לקערה ומוסיפים את  ממרח עגבניות מיובשות של נאני (Nany)
טועמים- אם חסר לכם מלח ופלפל זה הזמן להוסיף
מחממים מעט שמן על מחבת – עדיף שמן קוקוס כי הכי בריא לטגן איתו
מניחים כפות מהתערובת ומשטחים בעדינות
ממתינים עד שהן נפרדות המחבת, הופכים וממתינים עוד 2 דקות
עדיף לחכות כ-10 דקות לפני האכילה, להתייצבות
 
בתיאבון!
___________________________________

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן