לביבות חריף אש (טבעוני)

תוכן עניינים

מרכיבים:
2 תפוחי אדמה קטנים מגורדים
(לגרד את תפוחי האדמה הקלופים בחלקה הגס של הפומפייה, לתוך מסננת שמונחת מעל קערה, כך שהנוזלים ירדו ויתנקזו בקערה)
1 חציל קלוי חתוך לקוביות
5 כפות פירורי לחם

מעט מלח

אופן ההכנה:
לפני הכל לחמם תנור ל 180 מעלות
להכניס הכל לקערה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה
ליצור לביבות תוך הידוק ומעיכה קלה. להניח את הלביבות על נייר אפייה מרוח בשמן, להכניס לתנור 180 מעלות חצי שעה
להוציא מהתנור ולהתאפק לא לטעום עד שהן מתקררות קצת
בתיאבון!

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן