פנקייק תירס וקרם פלפלים קלויים של נאני

פנקייק תירס קרם פלפלים קלויים

תוכן עניינים

הפנקייק הזה שולח אותנו היישר למקסיקו עם ממרח הפלפלים הקלויים, תוספת עשבי תיבול פיקנטיים ותירס שמוסיף מתיקות לכל העניין. ארוחה בחמש דקות שכיף לאכול עם עוד מריחה של ממרח הפלפלים, סלט ירקות קצוץ או טחינה מתובלת בהמון לימון.

 

מצרכים:

  • כוס קמח רגיל
  • חצי כוס קמח מלא
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כוס מים
  • כפית חומץ תפוחים
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית סודה לשתייה
  • 2 כוסות תירס קפוא (בעונה – גרעיני תירס טרי)
  • חצי צנצנת ממרח פלפלים
  • חופן בצל ירוק קצוץ
  • כפית עלי טימין קצוצים
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • מעט שמן לטיגון.

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה מערבבים את הקמחים, שמן הזית, המים, החומץ, אבקת האפייה וסודה לשתייה עד לקבלת בלילה אחידה.
  2. מוסיפים את ממרח הפלפלים, התירס ועשבי התיבול ומערבבים היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. מחממים מחבת עם כף שמן ויוצקים מהבלילה לתוך התבנית.
  4. מטגנים מצד אחד עד שנוצרות בועות במרכז הלביבה, הופכים ומטגנים עד להשחמה. מגישים חם.

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן