
(מתכון ל- 25 סמבוסק בינוניים)
מצרכים לבצק:
3 כוסות קמח
רבע חבילה שמרית
רבע כוס שמן
1.5 כוסות מים
קורט מלח
מצרכים למילוי:
בצל גדול קצוץ
2חבילות פטריות פורטובלו קצוצות
2 חבילות פטריות שמפיניון קצוצות
3 כפות ממרח עגבניות מיובשות של נאני (Nany)
גבינה בולגרית מגורדת 400 גר
הוראות הכנה:
מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את הקמח, המלח והשמרים. מוסיפים את השמן ובהדרגה את המים. לשים את הבצק עד שהוא נוח לעבודה. מכסים בניילון נצמד להתפחה כשעתיים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
מוסיפים את ממרח עגבניות מיובשות של נאני (Nany) ואת הגבינה הבולגרית ומיד מורידים מהאש.
קורצים כדורי בצק בגודל של כדורי פינגפונג, משטחים וממלאים.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, עד להזהבה.
(לטבעוניים: במקום גבינה – טופו או גבינת סויה)
________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?