
מצרכים:
חציל קלוי 2-3 פרוסות
קישוא קלוי 2-3 פרוסות
כף פסטו של נאני (Nany)
בטטה קלויה
אופן ההכנה:
הכנת החצילים: פורסים חצילים לפרוסות עגולות בעובי של כחצי ס”מ. מניחים על נייר אפיה בתבנית התנור ומורחים במעט שמן זית. שמים מתחת לגריל התנור למשך כ-20 דקות, הופכים על מנת שגם הצד השני להיחרך.
הכנת הקישואים: פורסים עם קליפתם לאורך לפרוסות עבות. מניחים בתבנית על נייר אפייה ומורחים במעט שמן זית. שמים מתחת לגריל התנור למשך כ-20 דקות, הופכים על מנת שגם הצד השני להיחרך.
הכנת הפלפלים (בכל מיני צבעים, גם חריפים): חוצים ומוציאים את הגרעינים, מניחים בתבנית על נייר אפיה ומורחים במעט שמן זית. שמים מתחת לגריל התנור למשך כ-20 דקות.
לוקחים את הלחם, מורחים בפסטו של נאני (Nany) משני הצדדים, מניחים את הירקות הקלויים, סוגרים את הפרוסות ובתיאבון!
________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?