כרובית מטוגנת – מתכון אליפות!

תוכן עניינים

מצרכים:

כרובית גדולה או שתיים בינוניות
מפרידים את הפרחים של הכרובית
מכניסים ל-10 דקות חליטה במים רותחים עם כפית מלח
מסננים, מקררים ומייבשים על מגבת

 

מצרכים לבלילה:

כוס וחצי מים
4 כפות קמח חומוס
4 כפות קמח עדשים
4 כפיות ממרח עגבניות מיובשות 
4 כפיות ממרח איולי צ'יפוטלה 
מעט מלח, מעט פלפל

 

בקערה נפרדת:

200 גר׳ פירורי לחם מוזהבים מעורבבים עם כף אורגנו יבש וכף פטרוזיליה יבשה

 

הוראות הכנה:

מערבבים את כל החומרים בקערה עד שמתקבלת בלילה דלילה אבל לא נוזלית (יכול להיות שצריך להוסיף מים או קמח)
אחרי הטיגון הראשון טועמים ואם צריך מתקנים את התיבול
מחממים שמן עמוק במחבת. חשוב שהשמן יהיה רותח
(בודקים עם טיפה מהבלילה)
טובלים את פרחי הכרובית בבלילה ואז מכסים עם פירורי הלחם
אוחזים בגבעול וככה לא מתלכלכים
מכניסים לשמן, מסובבים והופכים שיהיה מטוגן טוב מכל הצדדים ומניחים על נייר סופג

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן