דגים חריפים לשבת ולארוחה מפנקת

תוכן עניינים


מצרכים:
דג לבן שאוהבים ( בורי, דניס, לוקוס וכו')

 

1 פלפל אדום
ראש שום
פפריקה אדומה
מלח
פלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
לוקחים סיר שטוח מניחים על אש
מוסיפים כף שמן זית ושום פרוס
לאחר הזהבה מוסיפים רצועות של פלפל אדום וקצת מלח ופלפל
מוסיפים כף מצנצנת פלפל צ'ומה נאני (Nany) כדי להגיע לדרגת חריפות בינונית (מי שרוצה יותר או פחות, אפשר לשחק עם זה לפי הטעם)
מערבבים
מוסיפים מעט מים חמים עד לקבלת מרקם אחיד של רוטב
מכניסים את הדגים
מכסים ומחכים עד לבישול הדג
בתיאבון!

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
פוקצ'ה מהירה עם ירקות

פוקצ'ה מהירה עם ירקות

אצלנו כל שבת מתחילה עם בראנץ' מתוקתק. בכל שבוע אנחנו חושבים על המתכונים שמתחשק לנו לנסות, מתנסים ומגישים לשולחן מאפים, סלטים ושאר מאכלים שעושים חשק

קרא עוד »
דילוג לתוכן