בורקיטס גבינות וקרם פלפלים קלויים

תוכן עניינים

מצרכים:

לבצק:

3 כוסות קמח
כפית שטוחה מלח
כוס מים רותחים
שני שליש כוס שמן קנולה חמים

מצרכים למלית:

200 גרם גבינה בולגרית מפוררת
50 גרם גבינה צפתית מגוררת
2 פרוסות גבינה צהובה קצוצות
כף גבינה לבנה
2 תפוחי אדמה מבושלים ומרוסקים לפירה|
3 כפות קרם פלפלים קלויים
ביצה
ביצה ושומשום (לציפוי)

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:

מעבדים את החומרים עד שנוצר בצק נוח לעבודה, נותנים לו לנוח ולהתקרר עד לטמפרטורת החדר.

ממשיכים:

מערבבים את הגבינות, תפוחי אדמה, ביצה אחת וקרם פלפלים קלויים
מרדדים את הבצק וקורצים עיגולים בעזרת רינג או כוס רחבה, ממלאים כפית וחצי מהמלית וסוגרים לחצי עיגול.
אוטמים את הבצק בעזרת מזלג ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.
מורחים למעלה ביצה ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות ל-40 דקות.
מוציאים ונותנים לבורקיטס להתקרר כ-10 דקות.

נוספים שאולי תאהבו

סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
פוקצ'ה מהירה עם ירקות

פוקצ'ה מהירה עם ירקות

אצלנו כל שבת מתחילה עם בראנץ' מתוקתק. בכל שבוע אנחנו חושבים על המתכונים שמתחשק לנו לנסות, מתנסים ומגישים לשולחן מאפים, סלטים ושאר מאכלים שעושים חשק

קרא עוד »
לחמניות במילוי גבינה

לחמניות במילוי גבינה

שבועות מגיע ואיתו השאלה מה יפתיע את הסועדים בארוחת החג. את עוגת הגבינה הם מכירים, את הפשטידות הם טועמים בלי סוף והבורקס, הוא…בורקס. זה בדיוק

קרא עוד »
דילוג לתוכן