אורז של ממולאים ללא ממולאים!

תוכן עניינים

לאורז של ממולאים יש טעם מיוחד… כזה שהתבשל שעות ארוכות בתוך סיר גדול עם המון רוטב, וקיבל את הטעם של
הפלפלים ואת הלחות והטעם הנהדר. אז אם אין לכם זמן לטרוח על סיר ממולאים, קבלו קיצור דרך לאורז מהיר אך מחמם ומנחם.
הסוד הוא בטעם של הפלפלים, כשבמתכון הנפלא הזה, הפלפלים כבר הוכנו עבורכם באהבה ובקפידה ונכנסו לצנצנת של Nany. 

מרכיבים:
כוס אורז
3 כפות גדושות של רסק עגבניות (הקופסא הכי קטנה שיש)
חצי צנצנת קרם פלפלים של נאני (Nany)
חופן או יותר של פטרוזיליה וכוסברה קצוצים (לא חובה אבל כדאי)
מלח פלפל
כמון וכורכום – רבע עד חצי כפית מכל אחד, תלוי ברמת התיבול שאתם אוהבים

 

הוראות הכנה:
שמים בסיר מעט שמן זית ואת האורז ועל אש נמוכה מערבבים את האורז כך שכולו יהיה מצופה בשמן
מוסיפים 2 וחצי כוסות מים
סוגרים, מגבירים את האש ומחכים לרתיחה
ברגע שמתחילות להופיע בועות, מנמיכים את האש
מוסיפים את כל שאר החומרים ומערבבים היטב
מבשלים כ- 20 דקות או עד שהאורז רך ומוכן לאכילה
משאירים בסיר סגור כ-10 דקות לפני שאוכלים

 בתיאבון!

__________________________________

היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?

 

 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן