אוזני פסטו עגבניות מיובשות וגבינת פטה

אוזני פסטו עגבניות מיובשות וגבינת פטה

תוכן עניינים

מצרכים:

2 חבילות בצק עלים
1 צנצנת פסטו
200 גר' גבינת פטה מגוררת
1 צנצנת עגבניות מיובשות
1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:

מפשירים את בצק העלים ופורסים אותו על משטח מקומח.
מצפים כל עלה בצק בשכבת פסטו דקה.
מפזרים מעל את ממרח עגבניות מיובשות וגבינת פטה מגוררת. (אפשר להחליף בגבינת צ'דר, פרמזן או כל גבינה אחרת).
מגלגלים את העלה כולו כמו רולדה מצד אחד עד לאמצע, ואז מהצד השני עד לאמצע, כדי לקבל עוגיות בצורת "אוזני פיל", או "לב".
בעזרת סכין חדה, חותכים את הגלילים למאפים בעובי 2 סנטימטר.
מסדרים את המאפים על הצד השטוח על גבי תבנית עם נייר אפייה, אותו מורחים קודם במרגרינה או חמאה.
מברישים את המאפים מלמעלה ומהצדדים בביצה טרופה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות, במשך כ- 20 דקות, או עד שהמאפים זהובים ומוכנים.
מצננים מעט ומגישים חם.

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
פוקצ'ה מהירה עם ירקות

פוקצ'ה מהירה עם ירקות

אצלנו כל שבת מתחילה עם בראנץ' מתוקתק. בכל שבוע אנחנו חושבים על המתכונים שמתחשק לנו לנסות, מתנסים ומגישים לשולחן מאפים, סלטים ושאר מאכלים שעושים חשק

קרא עוד »
דילוג לתוכן