
מתכון מדהים לתערובת משובחת של פירות יבשים, בעלת טעמים חזקים מאוד. מומלץ להגיש עם אורז לבן רגיל
המצרכים:
2 בצלים חתוכים לפרוסות
פירות יבשים לבחירתכם, אנחנו השתמשנו באלה:
חופן משמשים
חופן שזיפים
חופן צימוקים
שקדים פרוסים
להגשה: עם אורז לבן מוכן לאכילה.
לפי הטעם – קציפת חרדל ולימון כבוש של נאני (Nany)
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל במעט שמן תוך כדי ערבוב.
ניתן להוסיף כמה טיפות מים בכל פעם שמרגישים שצריך להוסיף שמן.
ממשיכים לטגן עד שהבצל שחום.
מוסיפים לסיר את הפירות היבשים ומערבבים כ- 2 דקות.
מוסיפים מעט מים- כ1 ס”מ גובה- ומכסים את הסיר.
מבשלים על אש נמוכה ומערבבים מדי פעם- אם צריך מוסיפים עוד מים.
ממשיכים כך עד שהפירות רכים.
לקראת הסוף – מוסיפים קציפת חרדל ולימון כבוש של נאני (Nany) לפי הטעם (הוספנו כף)
מערבבים וטועמים, אם רוצים מוסיפים עוד.
__________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?