קרקר שיפון ופסטו

תוכן עניינים

מרכיבים

– 3 כפות קמח שיפון  (כרבע כוס)
– 3 כפות גדושות פסטו
– 3 כפות שמן קוקוס (במתכון טבעוני), או חמאה מומסת

 

הוראות הכנה

– מערבבים את כל החומרים, רק עד לקבלת בצק אחיד, ולא יותר מדי
– אם הבצק יבש מאוד מוסיפים כף מים
– עוטפים בניילון נצמד ושמים במקרר לשעה לפחות
– מוציאים מהמקרר ומרדדים את הבצק בין 2 ניירות אפייה, עד לקבלת עלה ממש דק של בצק (כמה מילימטרים)
– פורסים את עלה הבצק על תבנית מרופדת בנייר אפייה, ובעזרת סכין חדה חותכים לריבועים (לא מפרידים את ריבועים, זה רק כדי שיהיה לנו קל לשבור את הקרקרים לאחר האפייה)
– אופים על 180 מעלות כ-10 דקות או עד שהקרקרים קשים למגע
– מוציאים מהתנור ועוברים על החריצים עם סכין
– ממתינים שיתקרר ומאכסנים בקופסא אטומה (רק במקרה שזה לא חוסל באותו יום…)

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן