קציצות טבעוניות של חומוס ירקות ופסטו

תוכן עניינים

מצרכים

  • 2 כוסות קמח חומוס
  • 2 גזרים
  • 2 קישואים
  • בצל יבש
  • 3 כפות פסטו
  • 3 כפות זרעי פשתן טחונים
  • מעט מלח

הוראות הכנה

  1. טוחנים במעבד מזון (או מגררים היטב בפומפייה) את הגזרים, הקישואים והבצל.
  2. מוסיפים לתערובת את קמח החומוס, זרעי הפשתן ופסטו.
  3. בידיים משומנות קלות יוצרים מהתערובת קציצות ומסדרים אותן בתבנית אפייה משומנת.
  4. אופים במשך כ-15 דקות בתנור שחומם מראש לטמפרטורה 175 מעלות.
  5. לאחר שהקציצות נאפו מצד אחד הופכים אותן ואופים כ-15 דקות נוספות על הצד השני. יש להקפיד שלא לאפות יתר על המידה.

 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן