קציצות סויה וירק טבעוניות וטעימות! (כ- 40 קציצות)

תוכן עניינים

קציצות מלאות ירקות וכל טוב, כשאת הביצים מחליפים כל נוזלי הירקות. הכי טבעוני וטבעי שיש!

המצרכים:

500 גרם שבבי סויה קצוצים (כמו פתיתים)
2 כפות קרם פלפלים קלויים
1 בצל
2 גזר
2 תפוחי אדמה בינוניים
שמיר / פטרוזיליה – לפי הטעם
אבקת שום / 2 שיני שום קצוצות
6 כפות פירורי לחם
חצי כפית סוכר
תבלינים לפי הטעם פלפל שחור, מלח, פפריקה אדומה
רבע כוס שמן
חצי כוס מים

אופן ההכנה:

להשרות לפחות חצי שעה את שבבי הסויה כדי שיתרככו.
לגרד בפומפייה את הבצל, הגזרים ותפוחי האדמה. (לשמור עם הנוזלים, כי הם"מדביקים" את התערובת במקום ביצים).
לערבב את כל המצרכים כולל שבבי הסויה לאחר השרייתם.
ניתן לשחק מעט עם פירורי הלחם והמים אם התערובת עיסתית או יבשה מידיי.
להרתיח שמן במחבת ולטגן את הקציצות.

בתיאבון!

 

נוספים שאולי תאהבו

מרק תירס עם צ'יפוטלה

מרק תירס עם צ'יפוטלה

ראש השנה כבר מאחורינו ואנחנו כבר מרגישים את הסתיו. אז נכון שהוא מגיע רק מדי פעם, עם רוח קרירה שנושבת בערב. ונכון שעוד יש חמסינים

קרא עוד »
סלט אדממה ושעועית ירוקה

סלט אדממה ושעועית ירוקה

נמאס כבר מסלט החסה הרגיל? בא לכם לגוון ולקבל יותר בסלט הקצוץ? לקחנו אדממה (פולי סויה ירוקים), הוספנו שעועית, קולורבי והרבה הפתעות נוספות ויצרנו סלט

קרא עוד »
סלט ירוק עם טופו

סלט ירוק עם טופו

הקיץ החם כל כך מחייב אותנו לשמור על קלילות. סלט ירוק מככב על השולחן שלנו כמעט בכל ארוחה ובכל פעם מחדש אנחנו מנסים לגוון, לשנות

קרא עוד »
דילוג לתוכן