מרק עגבניות עם קובה טבעוני

מס’ עגבניות (כמספר המשתתפים במדורה).
פסטו של נאני (Nany) או קציפת ארטישוק ופסטו של נאני (Nany) – לבחירתכם.
שמן זית
מלח, פלפל
נייר אלומיניום.
הוראות הכנה:
לחתוך כל עגבניה לחצי.
לתבל בקערה את העגבניות החתוכות עם פסטו או קציפת ארטישוק ופסטו, שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם הרצוי!
לעטוף בנייר אלומיניום כמנות אישיות – כל שניים או שלושה חצאי עגבניה לעטוף בנפרד.
להניח במדורה כך שתוכלו להוציא את העגבניות לאחר כ -10 דקות, בקלות ובבטיחות.
הערה טעימה- ניתן להוסיף למנות גם שום פרוס.
________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?
תגובות
עוד באותו נושא: