סלמון בחרדל ולימון כבוש

תוכן עניינים

אין כמו מנת דג שנראית ומרגישה כמו במסעדת גורמה ולקח לכם בדיוק חמש דקות להכין אותה.

קבלו מתכון מושלם לארוחת ערב מהירה, לצהריים בריא וזריז לילדים שזה עתה חזרו מבית ספר ולאירוח מושלם, הכל עם שני מרכיבים וקצת: סלמון וממרח חרדל ולימון כבוש

מרכיבים:

  • 4 נתחי פילה סלמון טרי
  • 2 כפות חרדל דיז'ון
  • 2 כפות מיץ לימון טרי
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית דבש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 2 פרוסות לימון כבוש, קצוצות דק (אופציונלי)
  • עירית קצוצה לקישוט (אופציונלי)

אופן ההכנה:

  1. חממו את התנור ל-200 מעלות צלזיוס.
  2. ערבבו בקערה קטנה את החרדל, מיץ הלימון, שמן הזית, הדבש, המלח והפלפל השחור.
  3. הניחו את נתחי הסלמון בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  4. מרחו את תערובת החרדל על נתחי הסלמון.
  5. פזרו את הלימון הכבוש הקצוץ (אם משתמשים) מעל הדגים.
  6. אפו את הדגים במשך 15-20 דקות, או עד שהם מבושלים לפי הטעם.
  7. קשטו בעירית קצוצה (אם משתמשים) והגישו מיד.

טיפים:

  • ניתן להוסיף לתערובת החרדל עשבי תיבול טריים קצוצים, כמו פטרוזיליה, כוסברה או שמיר.
  • ניתן להשתמש בלימון טרי במקום לימון כבוש.
  • ניתן להגיש את הדגים עם ירקות צלויים או אורז לבן.

בתיאבון!

נוספים שאולי תאהבו

קבב פסטו עצמאות!

המצרכים חצי קילו בשר בקר טחון 1 בצל קצוץ 3-4 כפות ממרח פסטו מעט מלח ופלפל הוראות הכנה לערבב את כל המרכיבים יחד ליצור קבבים

קרא עוד »
דילוג לתוכן