
המצרכים לניוקי:
5 תפוחי אדמה
2 כוסות קמח מלא
חצי כוס רסק תפוחי עץ
כפית מלח
שבבי פרמזן טבעוני
המצרכים לרוטב:
1 צנצנת קציפת ארטישוק ומחית כמהין של נאני (Nany)
הוראות הכנה:
מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד לריכוך. מועכים אותם לקבלת מחית אחידה.
מערבבים את מחית תפוחי האדמה בקערה גדולה ועמוקה עם רבע כוס מים, הקמח, רסק התפוחים והמלח, עד לקבלת בצק.
חותכים מהבצק חתיכות קטנות באורך כ-2 ס”מ כל אחת.
משטיחים ומגלגלים כל חתיכה ולוחצים במרכזה בעזרת מזלג.
מרתיחים סיר מים ומבשלים בו את חתיכות הניוקי. מוציאים אותן מהסיר כשהן מתחילות לצוף.
מערבבים את הניוקי המבושל עם קציפת ארטישוק ומחית כמהין של נאני (Nany) ומגישים.
מומלץ להגיש בקערה גדולה ועמוקה.
ניתן להוסיף שבבי פרמזן טבעוני…
________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?