מתכון לסמבוסק שאי אפשר להפסיק לאכול!

תוכן עניינים

(מתכון ל- 25 סמבוסק בינוניים)

מצרכים לבצק

  • 3 כוסות קמח
  • רבע חבילה שמרית
  • רבע כוס שמן
  • 1.5  כוסות מים
  • קורט מלח

מצרכים למילוי

  • בצל גדול קצוץ
  • 2 חבילות פטריות פורטובלו קצוצות
  • 2 חבילות פטריות שמפיניון קצוצות
  • 3 כפות ממרח עגבניות מיובשות
  • גבינה בולגרית מגורדת 400 גר

הוראות הכנה

מכינים את הבצק: מערבבים בקערה את הקמח, המלח והשמרים. מוסיפים את השמן ובהדרגה את המים. לשים את הבצק עד שהוא נוח לעבודה. מכסים בניילון נצמד להתפחה כשעתיים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
מוסיפים ממרח עגבניות מיובשות ואת הגבינה הבולגרית ומיד מורידים מהאש.
קורצים כדורי בצק בגודל של כדורי פינגפונג, משטחים וממלאים.
אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, עד להזהבה.
(לטבעוניים: במקום גבינה – טופו או גבינת סויה)

 

נוספים שאולי תאהבו

פוקצ'ה מהירה עם ירקות

פוקצ'ה מהירה עם ירקות

אצלנו כל שבת מתחילה עם בראנץ' מתוקתק. בכל שבוע אנחנו חושבים על המתכונים שמתחשק לנו לנסות, מתנסים ומגישים לשולחן מאפים, סלטים ושאר מאכלים שעושים חשק

קרא עוד »
לחמניות במילוי גבינה

לחמניות במילוי גבינה

שבועות מגיע ואיתו השאלה מה יפתיע את הסועדים בארוחת החג. את עוגת הגבינה הם מכירים, את הפשטידות הם טועמים בלי סוף והבורקס, הוא…בורקס. זה בדיוק

קרא עוד »
כריך סביח מושלם

כריך סביח מושלם

מרכיבים: כל לחם שאוהבים 1 תפוח אדמה מבושל 1 ביצה קשה 3 פרוסות חציל קלוי 1 כפית ממרח לימון כבוש 1 עגבנייה 1 מלפפון מעט עלי

קרא עוד »
דילוג לתוכן