מרק עגבניות עם קובה טבעוני

מרכיבים:
כל לחם שאוהבים
4 פרחי כרובית קטנטנים
2 כפות קציפת ארטישוק פסטו של נאני (Nany)
חופן בזיליקום לא קצוץ
מעט פלפל צ’ילי אדום (לא חובה)
קורט מלח אטלנטי
מעט פלפל
אופן הכנה:
מתבלים את פרחי הכרובית במעט מלח אטלנטי ופלפל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-80 מעלות עד השחמה.
לוקחים פרוסת לחם, מורחים בקציפת ארטישוק פסטו של נאני (Nany), מניחים את פרחי הכרובית האפויות והבזיליקום. מקשטים בצ’ילי.
ונותנים ביס…בתיאבון!
________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?
תגובות
עוד באותו נושא: