
חזה עוף – 150 גרם לפני בישול
כף צ’ימיצו’רי של נאני (Nany)
תפוח אדמה בינוני שטוף היטב ופרוס דק ככל הניתן
פלפל אדום שטוף היטב תרסיס שמן זית
אופן ההכנה:
מניחים את חזה העוף בקופסא אטומה ומורחים עליו כף צ’ימיצו’רי של נאני (Nany)
משרים לפחות 4 שעות או כל הלילה.
מרססים נייר אפיה בתרסיס שמן זית
מפזרים את פרוסות תפוח האדמה
מרססים את תפוחי האדמה בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל גרוס.
מניחים על התבנית פלפל אדום גדול וגם אותו מרססים במעט שמן זית
צולים ב-200 מעלות כ-15 דקות.
כדאי לשים לב שחלק מפרוסות תפוחי האדמה לא ישרפו, אם חלקן יותר מוכנות מומלץ להוציאם מהתנור.
בינתיים מרססים מחבת פסים וצולים את חזה העוף למידת העשייה הרצויה.
מסדרים את הצלחת עם הפוטאטוס, הפלפל הקלוי וחזה העוף ומגישים מיד.
בתיאבון!
את המתכון כתבה הגר שפר, ד”ר לנטורופתיה ומומחית לתזונה ודיאטה, בעלת חברת Eatgood – סדנאות, ייעוץ וליווי תזונתי אישי.
________________________________
היכן ניתן למצוא את מוצרי נאני (Nany)?